Promises You Can`t Keep
Det er så mange løse tråder i eventyret , så jeg har tilkalt Aladdin...Kan han hjelpe? Her er det tønne, medisinmann, Drivdalsmann og -kjerring - og mere til på avveie...
Bildet kan leses som en del av et eventyr - eller stå alene. Tittelen passer best om det står alene.
Bildet inngår i albumet Eventyr fra havet -
Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Ann Kristin S.

Nytt spennende bilde i eventyrsamlingen din.Hvem er den mystiske ved masta? men Alladin har nok kommet for sent på banen. Adrian sitter jo allerede på månen og har svaret på hele mysteriet. Svaret kommer vel i en Sms uti uka..
Mvh Ann Kristin
Per Einar G.

Å du stoooooore, nå har hu Tove begynt å gni på lampa, her må noe gjøres fort!! Jeg hørte fra Kobberugla i eventyrskogen at å slippe ut ånden i denne lampa, ja, det kan få uante følger....det var noe med noen tønner, rom, drivdalskjerring, Klukk Klukk Klanen og svartedauden og det som verre er.....

Skikkelig spenningsmoment i dette bildet, fine farger, struktur og oppbygging.

Mvh
Per E.
elin a.

Dette er etter min mening det aller beste i serien.
Fantastisk flott Tove.
Fy søren så dyktig du er.
Her får du alle terningene i yatzy esken og alle viser fullt.
elin
Odd E. k.

Drivdalskvinnen var den vakreste kvinnen i hele drivdalen, og det sier ikke så lite. Langveisfarende måtte også ta seg en tur innom for å se henne. Om sommeren var hun budeie oppe på sætra som låg langt til fjells. Der passet hun dyrene til langt på høsten. Sent en kveld da dagen var blitt forvandlet til skumring samlet hun og noen venne seg ute på trappa for å betrakte den fine skumringstimen. Hun hadde tatt med seg en gammel kanne som hadde ligget bortgjemt helt siden oldemora vanket på det samme tunet. Det sies at oldemora var en hardt arbeidende kvinne som flytte store kampesteiner opp fra jorda og som hun senere brukte til steingjerde rundt om på sætervollen. Mang en kraftkar fra bygda kunne ikke henge med i arbeidet som hun utførte. Sent en kveld da dyrene var kommer i hus og hun stod nede ved bekken og vasket seg i det kalde fjellvannet, slo plutselig en meteorstein ned på sætervollen. Dyrene i fjøset gjekk med i det store smellet sammen med oldemora. Det sies at hun bruke denne kanna til å helle vann i og vaske seg på ryggen med og at den fulgte henne hver gang hun dro ned til bekken for å vaske seg.
Nå stod den flotte drivdalskvinnen og betraktet denne gamle kanna som oldemora hadde eid. Plutselig ble hele himmelen opplyst av et kraftid lys som blendet alle på trappa. Et kraftig smell kunne høses i nærheten av sætervollen og en trygkkbølge som blåste alle over ende oppe på trappa. En meteorstein lik den oldemora hadde opplevd hadde slått ned på sætervollen. Da de alle hadde kommet til seg selv etter det kraftige sjokket, var kanna blitt knust på bakken og den vakre drivdalskvinnen var nå blitt forvandlet til en gammel kjerring lik oldemora var når hun døde. Folk i drivdalen ble redd den vakre kvinnen som nå har blitt forvandlet til en innbitt arbeidende kjerring med magiske evner...Hun ble nå kalt drivdalskjerringa og med en jernvilje lik det oldemora hadde, derav navnet drivdalskjerringa...

Takk for at Tovemor viser oss denne begivenheten som skjedde.

Mvh

Odd E.
Tove H.

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger,
Ann-Kristin: Oversatt voff-ene til Adrian? Han har nok sett alt.
Per Einar: Ja, følgene ser du under Odds kommentar..-du har rett!
Elin: Jippi, yatzy! Så hyggelig at du mener det er det beste i serien!
Odd E: Jeg er målløs - stum - for makan til makalaus historie! Du er en stor inspirator - hurra for deg!
Kjempeglad for responsen!
:0) Tove

Helge R.

jeg bøyer meg i støvet for din utsøkte fantasi og teknikk, bra,
:)Gorm
Tine F. B.

Hei Tove,
Hele denne serien er imponerende! Bra teknikk, massevis av kreativitet og fantasi. Hvert bilde er bra alene, men det ville vært morsomt å se de samlet på en utstilling feks. All honnør til deg! Håper det kommer flere!
mvh Tine:-)
Bjørn H.

Synes dette ser spennendu ut,likte dette godt.

mvh. Bjørn
Roy Arne K.

Hei Tove
Har ikke satt meg inn i denne eventyrføljetongen din her, men jeg synes jo dette er et spennende bilde.
Liker veldig godt de fargekombinasjonene her.
I mine øyne så er det den orange fargen som gjør en god del av bildet.
Ha en god kveld!!

Mvh. rak
Christine K.

Igjen ett flott bilde fra din hånd!
Flott lys- og fargebruk.
Nå spinner eventyret videre med Alladin på besøk og Adrian på månen :)
Spennende å følge med!
Hilsen Christine
Tor H. E.

Veldig spennende bilde, du har virkelig fått mye ut av silhuetter her. Bildet har noe veldig mange fotografier mangler idag; en historie å fortelle, og du treffer spikeren på hodet. Meget bra!
Øyvind S.

Eventyret forsetter, stadig nye elementer i forsettelsen.. fantasien har ingen ende.. det er bare vi mennesker som legger begrensninger... du slipper deg løs.. forsett med det du Tove..bra..
Øyvind
Avsluttet .

Aladdin kommer garantert bare man har troen, fine klare siluetter her.
Mvh. Wind 8~))
Eva Marie P.

åh, eg gleder meg til å se når ånden skal åpenbare seg,,
Her er det tre damer.. ja bildet står godt alene, det er nok mange som har opplevd at det er løfter som ikkje kan oppfylles.
Jeg gleder meg til å komme på utstilling:O) det skal jeg jammen gjøre ja.
Du er en inspirasjon for oss alle med disse flotte og spennende bildene dine. Som trigger fantasien og gir oss noe flott å se på:O) Takk
-epl
Avsluttet .

Jeg velger å la det stå alene.
Da får fantasien fullt utløp og jeg liker dette veldig godt.
Tone
Aina s.

Et godt bidrag til serien. Liker tittelen. Eventyr, illusjoner, brutte løfter og magi.

Mvh Aina
Helge R.

jeg ville fjernet damen til venstre, da får du en bedre markering av jenta med kannen
Tone A.

Hei Tove
Her synes eg at tittelen gjer at bildet står best åleine utan samanheng til sjøeventyret ditt. Silhuettane gir liv til bildet, slik som damene beundrar lampa. Lysfeltet som fell bak lampa gir ein flott effekt. Elles gir dei orangetona felta kontrast til dei kjølege blåtonane.
Kan verkeleg denne magiske lampa hjelpa dei? Det er kjensla eg får her.Dama til høgre som virkar litt meir skeptisk til lampa som dei andre vasst har meir tru på. Evt eit kutt av dama i høgresida vil gje ei betre innramming med desse to stolpane på skuta.
Fint komponert med gode kontrastar og fint lysspel.
:) Tone
Anne-Lise S.

Noe vemodig tittel til et foto som så absolutt virker positivt pga den løftede lampa. Her er det håp, og det ser virkelig ut som om lampa kan bidra til å løse ethvert problem pga. holdningen til eventyrdamen som holder den. De oransje lysstrimene gir også tanker om noe positivt. Minner meg om Askepottfigurer dette her; Disney er det i hvert fall. Myke former på personene mot det mer harde av tre omkring. Ser ut som de to til venstre kommer med løfter som den til høyre ikke tror på. Hun ser nedbrutt ut. Kanskje er det hun som har mistet håpet mens disse to andre prøver å bringe inn lyset igjen? Gode strukturer i bildet, og de oransje strimene gjør susen i et foto som ville vært mye mer flatt uten.

Så spørs det da, hva som skjer videre? Med Adrian på månen og ved å gnukke på lampa lurer jeg saktens på hva som kan skje?

Anne-Lise
Aina s.

Puslespill er tingen Tove. Du kan lage bilder i flere biter, så kan hver og en sette inn de figurene man vil. Eller figurer som på et eller annet vis kan festes på en bakgrunn. Det hadde jo faktisk vært litt artig. (Humoristisk ment) Synes forøvrig alle damene her bidrar til tolkningsmuligheter.

Mvh Aina
Avsluttet .

Supert. Du er flink.

Wilko
Hans-Jørgen H.

Du gedigne Meteor!

Ser at du har fått karra deg nedover til Jærstrendene du og Tove og funnet "Poseidons kanne" i skattkista ombord.
Her står du triumferende og betrakter den, mens de to Toner følger med i stor spenning.
PASS DEG!!!
LOKKET MÅ IKKE FJERNES!!!
Adrian sitter på månen og har full oversikt og han sendte Bella en moon mail i kveldinga der det sto: Verre enn 1000 despoer til sammen.
Du leker med ilden Tovemor....
Du hører hva Odd beretter om Drivdalens vakreste kvinne som i et nu ble forvandlet til ei skrukkete, illsint, gammal oldemor.
Denne kanna kan være mye verre enn et skarve meteornedslag.
Du fristes over evne her, men besinn deg ellers vil dotteeventyret ingen ende ta.

Tøfft og illustrativt bilde i ekte Tovestil!
Ha en frreedddelllig natt uten meteordrømmer.
Tyyrriiinnn.
Ole Arne S.

Nydelig og kreativt igjen dette Tove..
Har virkelig sans for denne fine serien din..
Bildene blir jo også enda bedre med at det medfølger et artig eventyr som folk bygger videre på..
Hehe.. følger med i spenning..virkelig gøy dette...
Ha en fin helg med masse god bilde redigering da Tove..

mvh Ole Arne
Avsluttet .

Dette er meget bra bilde Tove. Jeg rangerer disse bildene dine, om du har merket det. Dette legger seg fint på en delt andre plass, lederen er uslåelig, mener jeg da.
Her er fine elementer, hvordan visste du, har du truffet Tonene mine, de er jo kliss like, lett gjenkjennelige der de står i all sin stas.
At du har laget det lyseste feltet rett over lampen er meget passende.
Nå har jeg skrevet så mye dumt, både under Andrian på månen, og drivdalskjerringa som Elin fikk fotografert, så jeg har ikke mer på lager. Derfor nøyer jeg meg med å nyte bilde ditt i fulle åndedrag, og ønsker deg en god helg.
mvh arild
Tove H.

Tusen takk til hver og en for fantastiske tilbakemeldinger! Enormt inspirerende!
Glad for rangering, Arild - bra pekepinn. Tør ike røre lokket Tyyyrin, eller... nå ble jeg nysgjerrig...
Ha en riktig god helg hver og en med flotte foto-eventyr!
:0) Tove

Sissel N.

!!!!!!!!:) :) :)
Tove H.

Takk for utropet, Sissel! :o)
Hilsen Tove
Venche J.

Jeg er imponert over serien din, og faller for dette som det beste i serien. Tror Alladin gjorde utslaget. :)

Flott komposisjon, struktur og farger.

Wenche.
Tove H.

Tusen takk - jeg er også veldig glad i dette bildet!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu